Op 1 december 1993 stapt Judit Nyari in de trein van Amsterdam naar Utrecht. Vijf dagen later, op 6 december, wordt haar dode lichaam gevonden, verstopt onder bladeren vlakbij Dronten. Haar broer Sandor worstelt nog elke dag met haar dood. Wat is haar overkomen? Wie bracht haar om het leven? En waarom?

In deze serie duiken we het dossier in van de cold case Judit Nyari en gaan we op zoek naar antwoorden, samen met jou als luisteraar.

Listen on Apple Podcasts
Listen on Spotify
Listen on Google Podcasts

Judit was 25 toen ze dood werd gevonden in Dronten, verstopt onder bladeren. Haar broer worstelt nog elke dag met haar dood. Nu, 26 jaar later, staat de zaak op de Coldcasekalender, en is er sinds lange tijd weer hoop op antwoorden. Sandor doet een emotionele oproep aan iedereen die iets weet: “Maak voor mij een einde aan deze hel”.

Heb je meer informatie over deze zaak? Laat het de politie weten via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. De redactie van de podcast kan je bereiken via podcast@politie.nl. Meer informatie over de zaak vind je via de link. Je kunt hier ook tips achterlaten. https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/januari/03-cold-case-de-dood-van-judit-nyari.html

Delen uit deze podcast zijn eerder gepubliceerd in De Politiepodcast.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *