Doe of deed jij als ondernemer zaken met het Verenigd Koninkrijk en heb je te maken met de gevolgen van de Brexit? Dan is deze podcast voor jou. Misschien kom jij namelijk in aanmerking voor compensatie van gemaakte of nog te maken Brexitkosten én deelname aan het EU-Handelsprogramma – dat ondersteuning biedt bij het zakendoen in andere landen.

Presentator Hajo Magré neemt je mee langs enkele regelingen die onderdeel zijn van de BAR, de Brexit Adjustment Reserve. Sharon Hendriks, programmamanager voor de BAR namens RVO, weet meer over de compensatie van ondernemers voor schade die ze hebben geleden. Marijn Leijten vertelt hoe hij bedrijven wil helpen om ook in andere landen succesvol zaken te doen nu ondernemen in het Verenigd Koninkrijk een stuk uitdagender is geworden.

Meer informatie vind je op rvo.nl/bar. Ook kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rond de BAR.

Kansen na Brexit is een podcast van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De RVO is uitvoerder van de BAR, Brexit Adjustment Reserve.

Categories: Uncategorized