Deze creatieve audioliefhebbers maken van jouw verhaal een goede podcast

NAP1 werkt met een groeiend team van freelancers. Samen hebben we alle expertise in huis voor het vertellen van mooie audioverhalen: redactie, presentatie, audiovormgeving, muziek, editing, mastering en promotie.

Hajo Magré

Hajo Magré

Presentator, producent, audio-engineer

Hajo (1977) is een verhalenverteller met een grote passie voor techniek – en eindverantwoordelijk voor alle producties van NAP1. Bedenkt concepten en formats, schrijft voor gesproken woord, interviewt, presenteert, monteert en weet precies wat ’al die knopjes’ in zijn podcaststudio doen. Hajo werkte eerder als nieuwslezer en presentator voor onder andere BNR, de Radio Nieuws Centrale, Haarlem 105 en Omroep West. Als webredacteur schreef Hajo voor onder andere de ministeries van IenW, Financiën en BZK. In zijn vrije tijd is Hajo graag in het scoutingclubhuis te vinden.

Tessa Haan

Redacteur, producent

Tessa (1977) organiseert, produceert, begeleidt en creëert producties voor bedrijven, creatieven en cultureel ondernemers. Ze steekt met enthousiasme de handen uit de mouwen voor podcastproducties: de ene keer als redacteur of researcher, de andere keer als planner, producent of gastenbegeleider. Tessa verbindt mensen en zet in elke rol de puntjes op de ï.  Ze houdt niet van losse eindjes en vind het een uitdaging om te zorgen dat iedereen op het juiste moment de juiste dingen heeft gedaan.

Annette van Soest

Presentator, journalist


Annette (1976) is journalist, presentator, dagvoorzitter en podcastmaker. Als schrijvend correspondent in New York maakte Annette in 2008 het begin van de kredietcrisis van dichtbij mee. Later deed ze voor radio en televisie verslag van de daaruit voortvloeiende economische crisis. Bij BNR Nieuwsradio presenteerde ze acht jaar lang verschillende programma’s en was ze de vaste anchor van BNR Zakendoen. Sinds 2018 produceert en presenteert Annette podcasts. Nieuwsgierigheid en oprechte interesse zijn het uitgangspunt bij alles wat ze doet. Luisteren vindt ze belangrijker dan praten.

Robert Beld

Componist, muziekproducer, multi-instrumentalist

Robert (1984) is een componist die sinds 2008 toegepaste muziek produceert voor onder andere commercials en podcasts. Sinds die tijd zijn tal van campagnes (o.a. Toyota, Domino’s Pizza, Nikon) voorzien van muziek van Pine Tree Studio. Robert werkt vol overgave en is continu op zoek naar de nieuwste klanken, gear en plugins om zo goed en snel mogelijk te kunnen werken. Het betrekken van de klant tijdens het creatieve proces is altijd een belangrijk onderdeel van zijn werkwijze.

Kunnen we je helpen?