Deze creatieve audioliefhebbers maken van jouw verhaal een goede podcast

NAP1 werkt met een groeiend team van freelancers. Samen hebben we alle expertise in huis voor het vertellen van mooie audioverhalen: redactie, opname, presentatie, muziek, editing, mastering.

Maak kennis met een deel van het team:

Hajo Magré: portret in zwart-wit

Hajo Magré

podcastmaker, oprichter

Hajo (1977) is een verhalenverteller met een grote passie voor techniek – en eindverantwoordelijk voor alle producties van NAP1. Bedenkt concepten en formats, schrijft voor gesproken woord, interviewt, presenteert, monteert en weet precies wat ’al die knopjes’ in zijn podcaststudio doen. Hajo werkte eerder als nieuwslezer en presentator voor onder andere BNR, de Radio Nieuws Centrale, Haarlem 105 en Omroep West. Als webredacteur schreef Hajo voor onder andere de ministeries van IenW, Financiën en BZK. In zijn vrije tijd is Hajo graag in het scoutingclubhuis te vinden.

Tessa Haan portret zwart-wit

Tessa Haan

redacteur, producer

Tessa (1977) organiseert, produceert, begeleidt en creëert producties voor bedrijven, creatieven en cultureel ondernemers. Ze steekt met enthousiasme de handen uit de mouwen voor podcastproducties: de ene keer als redacteur of researcher, de andere keer als planner, producent of gastenbegeleider. Tessa verbindt mensen en zet in elke rol de puntjes op de ï.  Ze houdt niet van losse eindjes en vind het een uitdaging om te zorgen dat iedereen op het juiste moment de juiste dingen heeft gedaan.

Nina van den Dungen

Nina van den Dungen

freelance journalist, presentator

Nina (1987) is freelance journalist en presentator met een voorliefde voor nieuws en verdieping. Ze presenteert al jarenlang bij BNR Nieuwsradio verschillende programma’s en is daarnaast geregeld betrokken bij zakelijke events en podcasts. Studiogasten voelen zich bij Nina meteen op hun gemak door haar enthousiasme, nieuwsgierigheid en humor.
Quintin Wierenga zwart-wit foto

Quintin Wierenga

freelance journalist, podcastmaker

Quintin (1985) is allround podcastmaker met een voorliefde voor het verhaal-achter-het-verhaal. Hij werkte eerder zeven jaar lang bij BNR Nieuwsradio voor en achter de schermen, waar hij alle facetten van het radiovak leerde. Bij NPO Radio 2 stond hij mede aan de wieg van het programma De Wild in de Middag, waarvoor hij verschillende programmaonderdelen bedacht. Naast podcastmaker werkt hij ook als pitch- en interviewtrainer.
Olivier Nijs

Olivier Nijs

audio engineer, sound designer

Al sinds zijn jeugd speelt muziek en het maken daarvan een belangrijke rol in het leven van Olivier. Jaren later is de liefde voor geluid via de geluidskunst terecht gekomen bij de toegepaste geluidstechniek. Door zijn zeer brede ervaring met het maken en opnemen van muziek en geluid is Olivier intussen een gewaardeerde professional gebleken. Olivier neemt podcasts op en monteert ze. Daarnaast verzorgt hij voor diverse tv- en documentaire producties de opname en mixage.

Richard Grootbod en Patty-Lou Middel-Leenheer

Richard Grootbod en Patty-Lou Middel-Leenheer

audiodroom

Op zeer regelmatige basis werkt NAP1 samen met Audiodroom, het podcastbedrijf van Patty en Richard. Richard werkt al tientallen jaren als journalist, nieuwslezer, radio- en tv-maker voor diverse omroepen waaronder NOS, RTL Nieuws en een groot aantal regionale omroepen. Patty-Lou is naast stemacteur ook werkzaam als journalist en radiomaker bij diverse regionale omroepen. Daarnaast is zij ook free lance journalist voor regionale kranten. Samen produceerden ze al diverse podcasts in opdracht.

Zwart-wit foto van een man in een audio studio, op de rug gezien.

Robert Beld

componist, muziekproducer, multi-instrumentalist

Robert (1984) is een componist die sinds 2008 toegepaste muziek produceert voor onder andere commercials en podcasts. Sinds die tijd zijn tal van campagnes (o.a. Toyota, Domino’s Pizza, Nikon) voorzien van muziek van Pine Tree Studio. Robert werkt vol overgave en is continu op zoek naar de nieuwste klanken, gear en plugins om zo goed en snel mogelijk te kunnen werken. Het betrekken van de klant tijdens het creatieve proces is altijd een belangrijk onderdeel van zijn werkwijze.

Kunnen we je helpen?