Deze creatieve audioliefhebbers maken van jouw verhaal een goede podcast

NAP1 staat onder leiding van Hajo Magré en werkt samen met een groeiend team van freelancers. Samen hebben we alle expertise in huis voor het vertellen van mooie audioverhalen: redactie, presentatie, audiovormgeving, muziek, editing, mastering en promotie. 

Hajo Magré

Hajo Magré

Oprichter, presentator, producent, audio-engineer

Hajo (1977) is een verhalenverteller met een grote passie voor techniek. Bedenkt concepten en formats, schrijft voor gesproken woord, interviewt, presenteert, monteert en weet precies wat ’al die knopjes’ in zijn podcaststudio doen. Houdt audioverhalen boeiend tot de laatste seconde. Hajo werkte eerder als nieuwslezer en presentator voor onder andere BNR, de Radio Nieuws Centrale, Haarlem 105 en Omroep West. Als webredacteur schreef Hajo voor onder andere de ministeries van IenW, Financiën en BZK. In zijn vrije tijd is Hajo graag in het scoutingclubhuis te vinden.

Annette van Soest

Presentator, journalist

Annette (1976) is journalist, presentator, dagvoorzitter en podcastmaker. Als schrijvend correspondent in New York maakte Annette in 2008 het begin van de kredietcrisis van dichtbij mee. Later deed ze voor radio en televisie verslag van de daaruit voortvloeiende economische crisis. Bij BNR Nieuwsradio presenteerde ze acht jaar lang verschillende programma’s en was ze de vaste anchor van BNR Zakendoen. Sinds 2018 produceert en presenteert Annette podcasts. Nieuwsgierigheid en oprechte interesse zijn het uitgangspunt bij alles wat ze doet. Luisteren vindt ze belangrijker dan praten.

Kunnen we je helpen?