Deze creatieve audioliefhebbers maken van jouw verhaal een goede podcast

NAP1 werkt met een groeiend team van freelancers. Samen hebben we alle expertise in huis voor het vertellen van mooie audioverhalen: redactie, opname, presentatie, muziek, editing, mastering.

Maak kennis met een deel van het team:

Hajo Magré

Producer, audio engineer, eigenaar

Hajo (1977) is een verhalenverteller met een grote passie voor techniek – en eindverantwoordelijk voor alle producties van NAP1. Bedenkt concepten en formats, schrijft voor gesproken woord, interviewt, presenteert, monteert en weet precies wat ’al die knopjes’ in zijn podcaststudio doen. Hajo werkte eerder als nieuwslezer en presentator voor onder andere BNR, de Radio Nieuws Centrale, Haarlem 105 en Omroep West. Als webredacteur schreef Hajo voor onder andere de ministeries van IenW, Financiën en BZK. In zijn vrije tijd is Hajo graag in het scoutingclubhuis te vinden.

Tessa Haan

Redacteur, producer

Tessa (1977) organiseert, produceert, begeleidt en creëert producties voor bedrijven, creatieven en cultureel ondernemers. Ze steekt met enthousiasme de handen uit de mouwen voor podcastproducties: de ene keer als redacteur of researcher, de andere keer als planner, producent of gastenbegeleider. Tessa verbindt mensen en zet in elke rol de puntjes op de ï.  Ze houdt niet van losse eindjes en vind het een uitdaging om te zorgen dat iedereen op het juiste moment de juiste dingen heeft gedaan.

Fieke Nobel

redacteur, producer

Fieke werkt als journalist voor verschillende omroepen. Ze is gespecialiseerd in (eind)redactie voor audio- en onlineverhalen. Voor NAP1 doet Fieke research, voert ze voorgesprekken en werkt ze gesprekslijnen uit tot boeiende talkshows of scripts voor documentaires. Ze kan zich goed voorstellen hoe iets dat zij op papier zet, tot leven komt in audio en denkt altijd vanuit de vraag: ‘is dit boeiend voor de luisteraar’?

Richard Grootbod en Patty-Lou Middel

audiodroom

Op zeer regelmatige basis werkt NAP1 samen met Audiodroom, het podcastbedrijf van Patty en Richard. Richard werkt al tientallen jaren als journalist, nieuwslezer, radio- en tv-maker voor diverse omroepen waaronder NOS, RTL Nieuws en een groot aantal regionale omroepen. Patty-Lou is naast stemacteur ook werkzaam als journalist en radiomaker bij diverse regionale omroepen. Daarnaast is zij ook free lance journalist voor regionale kranten. Samen produceerden ze al diverse podcasts in opdracht.

Robert Beld

Componist, muziekproducer, multi-instrumentalist

Robert (1984) is een componist die sinds 2008 toegepaste muziek produceert voor onder andere commercials en podcasts. Sinds die tijd zijn tal van campagnes (o.a. Toyota, Domino’s Pizza, Nikon) voorzien van muziek van Pine Tree Studio. Robert werkt vol overgave en is continu op zoek naar de nieuwste klanken, gear en plugins om zo goed en snel mogelijk te kunnen werken. Het betrekken van de klant tijdens het creatieve proces is altijd een belangrijk onderdeel van zijn werkwijze.

Kunnen we je helpen?